Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tres Tombs tornen a Vilafranca, en el darrer cap de setmana de les Festes de Sant Raimon

Els tres Tombs es faran a Vilafranca aquest diumenge, amb la Rambla de Sant Francesc com a espai central. Un cap de setmana que servirà també per acollir els darrers actes de les Festes de Sant Raimon

Aquest diumenge tindran lloc els tradicionals Tres Tombs de Vilafranca, que organitza l’Associació Amants dels Cavalls Sant Antoni Penedès en el marc de la festivitat de Sant Antoni. Uns Tres Tombs que, arran de les obres de transformació del tram alt de la rambla de la Girada, tornaran al centre de Vilafranca.

Concretament, començaran a la 1 del migdia des de davant l’església de Sant Francesc, al carrer Sant Pere; aniran fins a la rambla de Sant Francesc, des d’on giraran a la dreta cap a l’avinguda de Tarragona; giraran per l’estret carrer Verdaguer i tornaran pel carrer Sant Pere en direcció a l’església i novament fins a la rambla. Al llarg del matí i migdia, l’organització vendrà el tortell de Sant Antoni des d’una parada a la mateixa rambla.

La cercavila haurà començat cap a tres quarts d’una des de la zona esportiva, on a partir de 2/4 de 10 del matí hi haurà l’esmorzar traginer i la preparació dels cavalls, carros i carruatges.
El president de l’Associació Amants del Cavalls Sant Antoni Penedès, Joan Sancho, explica que tenen la previsió de poder comptar amb un centenar de cavalls i entre 30 i 40 carruatges. Apunta també que la nova junta vol potenciar també el paper dels joves.

Des d’aquest any es pot seguir l’actualitat dels Tres Tombs a l’Instagram @trestombsvilafranca. També es convida a tothom a penjar les fotografies de la festa mencionant aquest compte. La fotografia amb més likes guanyarà una nit d’hotel per a dues persones a Barcelona.

D’altra banda, aquest cap de setmana és també el darrer de les Festes de Sant Raimon, que organitza l’Agrupació de Raimons. Ho fan amb un seguit d’activitats que tenen la música com a principal protagonista de l’edició d’aquest 2023. Raimon Mascaró, de l’Agrupació de Raimons.

Entre altres actes hi ha també el sopar del bitllet aquest mateix vespre a la societat La Principal, les activitats infantils que es faran dissabte a la tarda a la Plaça de Jaume I, o les vesprades del Raimons diumenge a la tarda a la capella de Sant Joan.

El programa es pot consultar a cultura.vilafranca.cat/fsr2023

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: