Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tribut a Txarango i La Salseta del Poble Sec plats forts de les Festes de Sant Raimon 2023

L’Agrupació de Raimons de Vilafranca ha presentat alguns actes que tenen programats per a les properes Festes de Sant Raimon que es faran del 13 al 22 de gener.

A la presentació, hi van asistir Raimón Bové, en representació de l’Agrupació de Raimons, el regidor de Cultura, Ricard Rafecas i Sílvia Sala, del Casal Societat la “Principal”. Bové va explicar que enguany el programa recupera el seu format variat, per a tots els públics i amb propostes molt diverses. També va agraïr la implicació de l’Ajuntament de Vilafranca a l’hora d’organitzar les festes d’hivern.
El primer cap de setmana de festes compta amb la Salseta del Poble Sec que després de 10 anys de no venir serà l’encarregada de posar música al tradicional Ball de les Festes.
Per la seva banda, Rafecas va destacar la importància d’aquestes festes atès que organitzades per les diferents entitats de la ciutat i són una mostra de la capacitat i il·lusió del món associatiu local per difondre i dinamitzar les seves pròpies activitats.
Una de les novetats d’aquesta és la col·laboració del Casal que acollirà algunes activitats del programa, com el tradicional concert Ball de les Festes o el Sopar del Bitllet. En aquest sentit Sílvia Sala es va mostrar molt contenta de poder obrir les portes del Casal per a les Festes de Sant Raimon.
El tret de sortida serà divendres 13 de gener a les 19h al Teatre Cal Bolet que acollirà el tast RAÏM-ON enguany amb maridatge de vi i paté. L’acte és gratuït però té un aforament limitat de manera que cal fer reserva prèvia a la web www.raimons.cat

El mateix divendres a les 23h, a l’Auditori Municipal hi haurà el concert No MATabalis organitzat per la plataforma No a la Mat Alt Penedès amb els grups penedesencs Eat your enemy, Bandau i Derrumband. El concert és gratuït però l’organització demana l’aportació voluntària de 5€ a benefici de l’entitat.

El primer cap de setmana de festes continua amb la Salseta del Poble Sec que després de 10 anys de no venir serà l’encarregada de posar música al tradicional Ball de les Festes. Serà dissabte 14 de gener, a les 00h al Casal – Societat La Principal. Es dona el cas que enguany la Salseta també està d’aniversari, en el seu cas en fan 45, i l’Agrupació de Raimons ha pensat que recuperar aquest cartell tradicional de les Festes de Sant Raimon era la millor manera de celebrar-ho.

Divendres 20 de gener, a les 21.45h, al Casal – Societat La Principal acollirà el Sopar del bitllet que havent sopat, a les 00 h comptarà amb l’actuació del grup Gina & The Tònics que serà amb entrada lliure. Els tiquets pel sopar tenen un preu de 5€ i es podran adquirir a la taquilla de Cal Bolet.

Continua la festa dissabte 21 de gener, a les 00h també al Casal – Societat La Principal amb el grup tribut de Txarango Músics de Carrer seguit dels vilafranquins Tiramisuuu’s.

I pel diumenge 22 de gener a les 12h, al parc del Tívoli es farà un vermut electrònic amb 2shifted i Totiako.

L’Agrupació de Raimons acabarà de donar a conèixer la programació completa de les Festes de Sant Raimon 2023 en les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: