Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP inicia el Ple ordinari amb un manifest de rebuig a la violència masclista

Aquest dijous es va celebrar sessió plenària a la seu del Consell Comarcal, però en aquesta ocasió el president, Xavier Lluch, va iniciar-la d’una manera diferent donats els fets viscuts a la comarca.

Va llegir un manifest en contra de la violència de gènere al que s’hi van adherir tots els consellers i conselleres. El manifest començava assenyalant que aquest mes de gener l’Alt Penedès s’ha convertit per dues vegades en el focus d’atenció dels mitjans de comunicació per dos fets que mai no haurien d’haver succeït. La descoberta del cos d’una dona a Pontons assassinada per la seva parella i el segrest i posterior agressió sexual d’una menor de Vilafranca.
En el manifest també s’explicava que durant l’any 2022, a través del SIAD del Consell Comarcal, 86 dones van rebre assessorament jurídic i 83 dones i 36 infants van rebre atenció psicològica en aquest servei. També al 2022 29 dones de la comarca van tenir un terminal d’emergència i 4 dones van ingressar en pisos d’emergència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: