Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona participació i seguiment en l’edició del tres tombs d’aquest 2023 a Vilafranca

Els Tres Tombs van omplir de nou de cavalls i carruatges diferents carrers de Vilafranca, sortint de la zona esportiva per fer els tres tombs als voltant de la Rambla de Sant Francesc

Diumenge, tot i el fred, l’edició d’enguany dels Tres Tombs va tenir molt de seguiment a Vilafranca i l’ambient que es vivia al voltant de la Rambla Sant Francesc cap el migdia quan cavalls i carruatges van iniciar el seu recorregut per el centre de la vila.

Una edició la d’aquest 2023 que servia per recuperar la normalitat en una activitat que aquest any ha canviat el seu emplaçament habitual a causa de les obres a la Rambla de la Girada.

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Aureli Ruiz, explicava que estaven satisfets de poder recuperar activitats com aquesta, amb molt de públic als carrers, i que s’ha pogut fer malgrat el seu espai habitual estava en obres.

Ja des del punt de sortida a la zona esportiva i fins arribar davant de l’Església de Sant Francesc era molta la gent que volia veure el pas dels genets amb el seus cavalls i dels diferents carruatges que formaven la comitiva. Un volum de públic quer va créixer encara més al voltant de la Rambla de Sant Francesc i la zona on es feien els tres tombs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: