Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Pizza Hawaiana’ rep el premi a Millor Producció al Festival FESCILMAR a Veneçuela

‘Pizza Hawaiana’ rep el premi a Millor Producció al Festival FESCILMAR a Veneçuela

Aquest curtmetratge, rodat en català i amb equip penedesenc, està actualment fent un circuit per festivals de cinema nacionals, estatal i internacionals.

Després de ser premiat recentment a la tercera edició del Festival Internacional de Cortometrajes de Cine Mundo a Argentina, ara ha estat guardonat aquest passat 26 de novembre com a Millor Producció Internacional a la VI edició del Festival FESCILMAR , que es va celebrar a Lechería-Anzoategui, ben a prop de la Barcelona veneçolana.

Aquest curtmetratge, rodat en català i amb equip penedesenc, està actualment fent un circuit per festivals de cinema nacionals, estatal i internacionals, i on ja ha estat seleccionat al Vinarfest de Villarrobledo d’Albacete , al Gastrocinema d´Alacant, al Colortape International Film de Brisbane a Australia i recentment al Festival Internacional El Lugar Sin Límites, un dels més importants de l´Equador. Properament participarà també a l’Omovies International LGTBQ Film Festival a Nàpols i a l’Utsav International Film Festival de Mumbay.

El curt està difonent el català pel món, ja que ha estat seleccionat a festivals d’Europa, Àsia, Austràlia i Sud-Amèrica.

‘Pizza Hawaiana’ és un film on el vi és molt present, i ha comptat amb la col·laboració del celler Mas Perdut, la pizzeria Il Forno d’Aroma, JoPintu i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: