Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Hospital Comarcal Alt Penedès acull la presentació del poemari Habitació 103 de Miquel Cartró

L’Hospital Comarcal Alt Penedès acull la presentació del poemari Habitació 103 de Miquel Cartró

La Sala d’Actes Assumpta Centellas de l’Hospital acullirà la presentació del poemari el proper dijous, 10 de novembre.

Serà a les quatre de la tarda en un acte organitzat pel Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf i amb la col.laboració de la Comissió literària de l’Agrícol. L’acte comptarà amb l’autor Miquel Cartró, acompanyat de l’escriptora Rosa Maria Prat, i del psicòleg i periodista Pep Forns. L’actor Jaume Montané recitarà poemes del llibre.
Habitació 103, publicat a l’editorial Neopàtria, amb pròleg de Teresa Costa-Gramunt i il·lustracions de Sofia Armengol, és un nou treball poètic de Miquel Cartró, que ofereix una poesia vital que neix des de l’experiència com a pacient de la COVID-19 a l’Hospital Comarcal Alt Penedès.
L’observació des de l’habitació 103, la convalescència i el contacte humà i la confiança amb el personal sanitari susciten emocions i pensaments que es destil·len amb una reflexió íntima i positiva. Miquel Cartró, a través de la poesia, observa com els ulls per damunt de les mascaretes delataven la fatiga i l’estrès del personal sanitari, que va accentuar el seu alt nivell de responsabilitat i exigència, gràcies al seu compromís vocacional i de servei públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: