Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cava Jaume Giró i Giró acull la presentació del llibre de poesia eròtica La pell sobre el setí

La vetllada poètica obre els actes de celebració del centenari del Celler de la Cava Jaume Giró i Giró de Sant Sadurní d’Anoia.

L’acte tindrà lloc el divendres 20 de març a les nou del vespre.
La presentació compta amb l’actuació musical de Xavi Diaz, un recital de poesia amb el Voluntariat de lectura EVA354 i una tertúlia distesa entre Anna Ruiz, professora de literatura i crítica literària, Dani Borrell, psicòleg, terapeuta sexual i de parella del Centre Quantum, i Miquel Cartró, poeta i autor del llibre. La Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol organitza l’acte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní. La presentació del poemari és obert a tothom i es podrà gaudir d’una copa de cava, gentilesa de Cava Jaume Giró i Giró.
La pell sobre el setí, editorial Neopàtria, és el tercer llibre de poesia eròtica de Miquel Cartró. El poemari ens endinsa en un itinerari nou, amb la mirada a les festes sexuals en grup. Els protagonistes fan un recorregut iniciàtic que comença en l’excitació de ser observats i desitjats, fins a participar activament en relacions múltiples on descobriran límits i plaers de nous jocs sexuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: