Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Restaurant Casanova assoleix la primera estrella Verda Michelin de l’Alt Penedès

D’altra banda Recaredo és el primer celler de Catalunya en rebre el ‘Green Emblem Robert Parker’ d’iniciatives sostenibles.

En una gala celebrada aquest dimarts al Palau de Congressos ‘El Greco’ de Toledo s’han lliurat les estrelles Michelin als restaurants de l’estat. Barcelona ha estat la ciutat de l’estat amb més restaurants tres estrelles, i l’Alt Penedès ha estat reconegut per primera vegada, en aquest cas en la categoria Estrella Verda, que ha recollit el xef Andrés Torres del restaurant Casanova de la Bleda.

S’han arribat a anunciar 34 noves incorporacions al llistat d’una Estrella Michelin a Espanya i Portugal. Cinc d’aquests restaurants són de Barcelona. Però cal esmentar també que els restaurants Casanova de Sant Martí Sarroca i Les Moles d’Ulldecona, han estat reconeguts amb l’Estrella Verda Michelin, sobre la sostenibilitat en el camp gastronòmic.

D’altra banda Recaredo és el primer celler de Catalunya en rebre el ‘Green Emblem Robert Parker’ d’iniciatives sostenibles. El celler sadurninenc ha estat reconegut amb el distintiu, que reivindica el valor d’aquelles empreses vitivinícoles que han demostrat grans esforços en les seves pràctiques de cultiu davant del repte del canvi climàtic. La distinció es concedeix des de l’equip de redacció de Michelin – The Robert Parker.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: