Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola, assisteix al Fòrum Gran Penedès

El segon Fòrum Gran Penedès de l’any s’ha celebrat a les bodegues Recaredo de Sant Sadurní.

Aquest dimarts se celebrava el segon Fòrum Gran Penedès de l’any, un acte obert als socis de la Federació Empresarial Gran Penedès, en format esmorzar, en el qual es va convidar al president del Cercle d’Economia i president de la Fundació ESADE, Jaume Guardiola. La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, valorava positivament el fet de celebrar jornades com aquesta.

A les trobades mensuals organitzades per la Federació Empresarial Gran Penedès, es convida un expert o experta per fer una ponència amb els associats, en aquest cas a les bodegues de Recaredo de Sant Sadurní d’Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: