Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El xef del restaurant ‘Casa Nova’ de la Bleda, Andrés Torres, porta aliments a Ucraïna

El xef del restaurant ‘Casa Nova’ de la Bleda, Andrés Torres, porta aliments a Ucraïna

El xef martinenc ha fet el viatge en cotxe i en solitari per fer arribar aquest menjar a la població ucraïnesa. Torres ja ha dut a terme anteriorment altres accions solidàries.

Viatjant en solitari ha portat més de 100 racions consistents en llaunes de conserva, begudes o sopes a una escola d’una població propera a Kíiv, la capital d’Ucraïna, després de superar un gran nombre de controls militars. També ha proporcionat menjars a refugiats arribats a la localitat polonesa de Dorohusk.

Torres ja ha dut a terme altres accions solidàries anteriorment, ja que els primers mesos de la pandèmia va convertir el seu restaurant en un taller on amb la col·laboració de voluntàries martinenques, va confeccionar milers de bates per als professionals sanitaris de l’hospital de Vilafranca. Un material que, en aquells primers moments, era tan necessari com difícil de trobar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: