Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segona edició del mercat de talent jove local l’invisible

Un total de 48 joves participaran del projecte que enguany comptarà amb continuïtat en horari de nit

La segona edició de l’invisible, la fira d’allò que no has vist, torna el dissabte 8 d’octubre. El mercat de talent jove local, que es complementa amb tallers, actuacions musicals i activitat comercial i gastronòmica comptarà amb la participació de 48 joves, amb 18 parades de projectes juvenils, 9 actuacions, 6 tallers.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, destaca que L’Invisible té “l’objectiu de valorar la feina artística i artesana, la proximitat, allò fet a mida i personalitzat, així com el vincle amb l’entorn que tenen aquests projectes i la importància de conèixer la feina que hi ha al darrere de cada producte, obra o servei”.

Una de les novetats és un tast de vins 18/35 al Vinseum amb cellers impulsats per joves i la proposta gastronòmica dels Tastets del Mercat de la Carn, que durant tot el dia oferirà degustació de tapes a la mateixa plaça de l’Oli i Vall del Castell.
El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, destacat que un altre dels fets destacats és la col.laboració dels aparadors de les botigues del Centre Vila.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Montfort, explica que un dels reptes que es tenen és mantenir els locals de la vila amb vida, i que per aquest motiu cal apostar per l’emprenedoria entre els joves.

A més de la fira, a partir de les 17.30 i fins a la 1 de la matinada, hi haurà actuacions musicals, tant en format acústic com de música electrònica. Una de les novetats de l’edició d’enguany és la continuïtat de l’invisible en horari de nit, això ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el col·lectiu RAR.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: