Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sentit homenatge a Joan Balanyà i Josep Sala en la Festa de Màrtirs Street

Aprofitant la diada de la Plaça Vall del Castell, els organitzadors de la Festa i les dues colles castelleres van fer un acte de record a dos dels impulsors de la festa del carrer de Màrtirs.

Aquest dissabte a la tarda, tot just abans de la diada castellera es va fer a la plaça Vall del Castell un acte de record i homenatge a dues de les persones que més van treballar per tirar endavant i mantenir viva aquesta festa de carrer vilafranquina, Joan Balanyà i Josep Sala.

Representats de les dues colles castelleres que participen en aquesta diada, Xicots de Vilafranca i Castellers de Barcelona, van fer uns parlaments en record a ambdós i van destacar la vinculació que en aquests darrers anys les dues colles castelleres han tingut amb aquesta plaça. Alçant també uns pilars d’homenatge.

En nom dels veïns del carrer, Joan Tarrada va recordar també l’empenta de Balanyà i Sala per impulsar la festa, tot destacant la vinculació amb les colles castelleres.

Després dels parlaments es va fer lliurament a familiars de Joan Balanyà i Josep Sala d’un quadre en record i agraïment per haver fet possible mantenir viva aquesta festa de carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: