Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages presta uns 12.000 llibres aquest estiu

La recuperació dels usos de la biblioteca després de la pandèmia ha estat també molt satisfactòria

Aquest estiu els usos de la biblioteca Torres i Bages són molt positius. Durant els mesos de juny, juliol i agost la biblioteca no descansa i segueix obrint les portes als fanàtics de la lectura, arribant a prestar uns 4.000 llibres cada mes.

La recuperació dels usos de la biblioteca després de la pandèmia ha estat també molt satisfactòria. Quan va arribar la COVID-19 els indicadors van baixar en picat i la biblioteca es va quedar gairebé a la meitat dels usos. Ens ho explica el director de la biblioteca, Dani Garcia.

Tot i que aquest estiu ha estat molt positiu és cert que ha sigut més fluix que l’anterior. El 2021 les restriccions per la pandèmia eren encara més dures i la gent es va haver de quedar més per casa. Ens ho explica també Dani Garcia.

Com tots els estius, els llibres d’entreteniment són els més prestats. En aquesta època de l’any la gent s’interessa per material de lleure, guies de viatge o novel·les. El que sí que baixa és l’ús de font de coneixement ja que els estudiants estan de vacances i, per tant, disminueixen els opositors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: