Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Encara hi ha temps per participar al sorteig  per veure la Festa Major des del balcó

Encara hi ha temps per participar al sorteig per veure la Festa Major des del balcó

Fins el dimarts 23 d’agost hi ha temps per omplir les butlletes pel sorteig per veure la Festa Major des del balcó de la Casa de la Vila.

Després de dos anys de pandèmia enguany es reprendrà el sorteig pel qual 9 persones tindran l’oportunitat de ser al balcó de la Casa de la Vila els dies 29, 30 i 31 d’agost per seguir els actes de la plaça.
L’Ajuntament de Vilafranca farà un sorteig entre totes aquelles persones que prèviament hagin omplert una butlleta que es pot trobar al vestíbul de la Casa de la Vila fins el dimarts 23 d’agost i el sorteig tindrà lloc dijous 25 d’agost. Els requisits que han de complir les persones que hi vulguin optar són que no hagin estat mai ni regidors, ni administradors de la Festa Major ni pregoners ni convidats en anys anteriors. Poden participar en el sorteig totes aquelles persones empadronades al municipi de Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: