Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més 9 vilafranquins podran seguir els actes de la FM des del balcó de l’Ajuntament

Dilluns al matí, al saló de plens, tenia lloc el sorteig que des de fa 10 anys se celebra per tal que 9 vilafranquins puguin gaudir dels actes que es fan a al plaça de la vila els dies 29, 30 i 31.

L’alcalde, el regidor de cultura i dos administradors van conduir el sorteig en que una mà innocent va anar extraient les butlletes entre les més de 400 vàlides que van participar en el sorteig.
Primer es van extreure les tres titulars del dia 29, amb tres suplents, i es va continuar amb els dies 30 i 31. D’aquesta manera, 9 persones seran convidades per poder seguir els actes de la Festa Major des del balcó de la casa de la vila.
Pere Regull recordava que ja pràcticament un centenar de persones han tingut l’oportunitat de veure balls i castells des del balcó de l’Ajuntament. Una iniciativa que s’ha mostrat positiva i que altres municipis estan també instaurant.
El dia 29 d’agost les butlletes afortunades han estat les de Antoni Rodríguez Fidalgo, Oriol Garcia Peribáñez i Enric Mata Datzira. El dia de Sant Fèlix pujaran al balcó Montserrat Abelló Bartolomé, Josep Correa Angel i Tamara Ferrer Aguilar. I finalment el dia 31 seran Maribel Garcia Jimenez, Eloi Sans Zafra i Adrian Garcia Herrera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: