Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un mural a l’Espai Jove La Nau reivindica els drets del col·lectiu LGTBI

El mural el va realitzar l’alumnat del batxillerta artístic de l’institut Milà i Fontanals.

En el marc del conjunt d’accions que tenen lloc a Vilafranca per reivindicar el 28 de Juny – Dia Internacional de l’alliberament LGTBI, divendres es va fer la pintada d’un mural a l’Espai Jove La Nau amb la presència de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo i del regidor de Joventut, Miquel Medialdea.
Aquesta setmana, i adreçades al públic infantil, estan previstes dues accions més de sensibilització. Dimecres hi haurà un conta contes LGTBI, a càrrec de Fes-t’ho com vulguis a la Biblioteca Torras i Bages, a partir de les sis de la tarda. Cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. I també dimecres hi haurà Teatre fòrum La Perruca, a càrrec de Nus Teatre, a l’Auditori de Vinseum, a dos quarts d’onze del matí, per a infants inscrits als casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: