Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 200 persones protesten contra l’agressió LGTBI-fòbica a un jove vilafranquí

Nil Coral Mallofrè, ballarí i intèrpret, va ser agredit físicament i verbalment el passat dilluns al vespre quan tornava a casa pels carrers de la vila

Aquest divendres la Plaça de la Vila ha sigut testimoni d’una multitudinària protesta contra l’agressió LGTBI-fòbica que va patir un jove del municipi. A l’acte, organitzat pel col·lectiu 28J de Vilafranca del Penedès, van ser-hi presents al voltant de 200 persones, a més de tots els grups polítics de l’Ajuntament.

Nil Coral Mallofrè, ballarí i intèrpret, va ser agredit físicament i verbalment el passat dilluns al vespre quan tornava a casa pels carrers de la vila. La víctima va rebre insults LGTBI-fòbics i una empenta per part d’un grup de persones, que van fugir en perpetrar l’agressió.

Mallofrè ha lamentat que encara existeixi gent “que se senti amb la força” d’agredir a persones pel simple fet d’estimar lliurement, i posa l’accent a què la seva agressió no és un cas aïllat, ni a Vilafranca ni a Catalunya. Segons l’Observatori contra l’homofòbia, avui dia s’han registrat un total de 226 incidències per LGTBI-fòbia arreu del país.

Durant la protesta es van poder llegir pancartes reivindicant la unitat del col·lectiu davant les agressions LGTBI-fòbiques, que han experimentat un increment del 200% a l’oci nocturn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: