Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitzen visites guiades i portes obertes per conèixer la rehabilitada Torre de Moja

El divendres 29 de juliol s’han programat noves visites, a les 19h i a les 20h, i hi haurà portes obertes els diumenges de 10 a 12h.

Una de les joies del patrimoni d’Olèrdola és la Torre medieval de Moja. La construcció data del segle X i es considera l’element fundacional del poble de Moja. Després d’una intervenció de consolidació, es va continuar per la recuperació de l’edifici annex per a usos públics i finalment es va procedir a una acurada rehabilitació de la pròpia Torre. Amb la voluntat de donar a conèixer la Torre medieval, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza aquestes setmanes visites guiades i programa jornades de portes obertes.

Després de la visita ja fixada per aquest dimecres, les properes visites guiades s’han programat per divendres 29 de juliol, amb torns a les 19h i a les 20h. Durant el mes d’agost, també s’organitzen visites el divendres 5, a les 7 de la tarda; i el dissabte 20, a dos quarts de 7 de la tarda. Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les al correu electrònic .

La Torre també mantindrà les seves portes obertes els diumenges 17, 24 i 31 de juliol; 7, 14, 21 i 28 d’agost; i 4, 18 i 25 de setembre, en horari de 10 a 12h.

Fins el 25 de setembre, a més, es podrà veure a la Torre de Moja la instal·lació artística ‘Digueu-me per què’, de Fèlix Plantalech.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: