Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Junqueras reivindica des de l’Acampada Jove, a Sant Sadurní, la posició negociadora d’ERC

Junqueras reivindica des de l’Acampada Jove, a Sant Sadurní, la posició negociadora d’ERC

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha estat present aquest dissabte a la tarda a la 25a edició de l’Acampada Jove acompanyat, entre d’altres, per Arnaldo Otegi.

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha estat present aquest dissabte a la tarda a la 25a edició de l’Acampada Jove, des d’on ha volgut llançar un missatge reivindicant la feina del partit: “Nosaltres som els que aconseguim que el govern d’aquest país i el govern espanyol s’asseguin en una taula de negociació i hi hagi un reconeixement del conflicte polític”, ha afirmat. Junqueras també ha advertit que no es deixaran “intimidar per aquells que ens han tancat a la presó, i tampoc ho deixarem fer per aquells a qui els hi fa mandra defensar els drets d’aquest país a tot arreu”.

D’altra banda, el president del partit ha dit que “en la defensa de la democràcia i els drets d’aquest país, som l’organització amb més represaliats, però també som els que mai ens rendim”. “Si bé és cert que la realitat del nostre país és el fruit de moltes derrotes, nosaltres som la llavor de totes les victòries”, ha afegit.

Junqueras tornava a l’Acampada 5 anys després de fer-ho per última vegada a causa de la presó i la pandèmia.

L’acte també ha comptat amb la presència del coordinador general d’Euskal Herria Bildu, Arnaldo Otegi, la portaveu nacional del Jovent Republicà i directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Marta Castellví.

Otegi, per la seva banda, ha demanat “compromís” durant l’acte tot afirmant que “el que no decidim nosaltres ho decideixen per nosaltres”. Otegi també s’ha adreçat a l’organització juvenil d’Esquerra Republicana animant a “continuar militant i compromesos” i ha assegurat que “no hi ha res més bonic a la vida que deixar a les futures generacions un país més lliure i just”.

En aquesta mateixa línia, la portaveu del Jovent Republicà, Kènia Domènech, s’ha mostrat contundent i ha afirmat que “aquí hi ha molta feina per fer i el Jovent Republicà estem plenament disposats a fer-la, perquè l’única lluita que es perd és la que s’abandona”.

Finalment, la regidora de Joventut de Sant Sadurní d’Anoia ha reivindicat el paper important de la cultura i ha sostingut que “l’Acampada Jove ha tornat per posar de manifest, una vegada més, que la cultura ha de ser un pilar fonamental de la nostra societat”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: