Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal rehabilitarà la casa Jané per a convertir-la en seu de Serveis Socials

El ple de juliol del Consell Comarcal va aprovar una adequació del pressupost de l’ens per a poder abordar la rehabilitació de la casa Jané de Vilafranca.

El Consell ja va adquirir fa un temps la propietat de l’immoble i ara procedirà a la seva reforma integral. La casa Jané rehabilitada acollirà la seu de Serveis Socials del mateix Consell Comarcal. Es tracta d’un dels projectes més rellevants que aborda el consell aquest 2022. L’immoble, que data de 1881, es troba situat entre els carrers Prim i Sant Julià

La sessió plenària també va aprovar un altre projecte de rellevància. A partir d’ara, el Consell Comarcal assumirà el manteniment de l’anomenat «Camí del Riu», un itinerari de camins de 43 quilòmetres que transcórrer per les lleres dels rius Mediona-Bitlles, Anoia i Lavernó.

Els ajuntaments de Sant Joan de Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní d’Anoia i Subirats van demanar la delegació del manteniment de l’espai al Consell Comarcal que ara ha aprovat gestionar-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: