Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CCAP tramita ajuts per a autònoms, microempreses i cooperatives amb entre 1 i 5 treballadors

El CCAP tramita ajuts per a autònoms, microempreses i cooperatives amb entre 1 i 5 treballadors

L’objectiu és oferir suport a les empreses per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda.

El programa ‘Ocupació + Transformació’ del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat està dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives, que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades o sòcies treballadores i que adquireixin el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de 6 mesos.
L’empresa haurà de dur a terme, en el termini de 6 mesos des de la recepció de l’ajut, una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o l’economia digital.

Per sol·licitar l’ajut s’ha de tenir almenys un centre de treball a Catalunya i el volum de negoci anual de l’any 2020 no pot ser superior a 2 milions d’euros. A més, la data d’inici de l’activitat ha de ser anterior o igual a l’1 de desembre de 2020.

Les sol·licituds s’han de realitzar telemàticament fins al dimecres 27 de juliol, a les 15 hores, i els autònoms, petites empreses i cooperatives de l’Alt Penedès que vulguin fer el tràmit de sol·licitud poden demanar la col·laboració del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 124 – ).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: