Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola La Pau de Sant Sadurní celebra el final de curs amb el seu primer festival de cinema

L’Escola La Pau de Sant Sadurní celebra el final de curs amb el seu primer festival de cinema

El fi de festa es va celebrar divendres a La Fassina i hi van assistir l’alcalde, el regidor d’Educació i la regidora de Comerç i Turisme

El passat divendres 3 de juny es va celebrar el ‘I Film Fest’ de l’Escola La Pau, un festival de cinema on es van visualitzar els vuit curtmetratges que han realitzat l’alumnat de 6è durant aquest curs.

Aquest fi de festa va representar la culminació d’un projecte interdisciplinari que els endinsa en el món de les arts escèniques i audiovisuals, elaborant els guions, les filmacions i les edicions dels curts.

El Festival es va dur a terme a la Fassina de Can Guineu i van comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, el regidor d’educació Toni Romeu, així com la regidora de Comerç i Turisme Eva Cruces.

Com a membre especial del jurat van comptar amb l’expertesa del Dafnis Balduz, actor convidat que ha participat en pel·lícules i sèries com: Malnazidos, Mientras dure la guerra, Los favoritos de Midas, Ventdelplà, o Laberint d’ombres.

Va ser una nit única i plena d’emocions on es van repartir diferents premis: millor actor, millor actriu, millor director/a, millor pel·lícula, millor guió, millor edició, millor efectes especials, millor banda sonora i millor escenografia i maquillatge. L’alumnat van compartir els nervis propis de la gala i l’alegria del reconeixement a la feina feta amb l’entrega d’estatuetes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: