Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau presenta la seva programació d’estiu amb 40 activitats per a joves de 13 a 30 anys

S’inclouen un ampli ventall d’activitats adreçades a la franja d’edat que va des d’adolescents de 13 anys o més fins a joves de 30 anys.

Aquest dilluns al matí s’ha presentat la nova programació d’estiu a l’Espai Jove La Nau, que inclou un ampli ventall d’activitats adreçades a la franja d’edat que va des d’adolescents de 13 anys o més, fins a joves de 30 anys.

La presentació ha anat a càrrec del regidor de Joventut, Miquel Medialdea, de la responsable i del dinamitzador de l’equipament, Núria Albornà i Joan Moreno, respectivament.

El regidor ha donat a conèixer la programació afirmant que “en aquesta etapa postpandèmia, ens envalentonem i apostem per activitats presencials, a ple rendiment, i amb noves activitats perquè els joves de Vilafranca i comarca puguin gaudir de l’estiu”.

Medialdea ha recordat que aquest dissabte es fa el tret de sortida a la programació amb La Nau Summerfest, amb un concert a partir de les 23h amb Flashy Ice Cream, el jove vilafranquí Asen Cort i el DJ Àlex Semis, per al qual encara hi ha entrades disponibles a la web joventut.vilafranca.cat. També ha destacat que d’aquí a uns dies es presentarà el cicle Escenes Fresques amb concerts cada dimecres d’estiu al pati de La Nau, “una iniciativa que combina el talent jove nacional i local, i que ha gaudit de molt d’èxit en les edicions anteriors”.

Per la seva banda, Núria Albornà explica que la programació abasta del 27 de juny al 13 d’agost i que, amb l’horari ampliat de matí i tarda a la Nau, “es pot oferir un ampli ventall de fins a 40 activitats tant per a la franja d’edat d’adolescents de 13 a 17 anys com per a tot el jovent de 16 a 30 anys”.

Albornà ha remarcat els dos campus temàtics que es faran, un dedicat al món tecnològic amb el nom de Campus Lab i un altre dedicat a les arts escèniques, entre el 4 i el 21 de juliol i 7 sortides lúdiques que es faran cada divendres. Sobre els campus, Miquel Medialdea recordava que diversos grups han sorgit de la Nau en l’àmbit de les arts escèniques i la creació i que ara es vol encetar una nova línia de treball més tecnològica “per veure cap on s’enfoca l’interès dels joves, sempre des d’un vessant lúdic com a fil conductor”.

Joan Moreno ha destacat els dos workshops sobre el món laboral, els tallers d’autoconeixement, de materials reciclats, de fotografia o de serigrafia i que totes les activitats d’estiu a La Nau es poden trobar a la plana web del Servei de Joventut, joventut.vilafranca.cat. Les inscripcions es poden fer online fins al 29 de juny. Hi ha activitats gratuïtes i algunes de pagament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: