Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la Floració de la carretera del Vi reuneix 400 persones en la seva tercera edició

Amb les entrades exhaurides des de dies abans, La Carretera del Vi ha celebrat aquest dissabte 4 de juny, la 3a edició de la Festa de la Floració.

Després de 2 anys d’aturada per la pandèmia, Finca Viladellops ha estat el celler amfitrió que enguany ha acollit l’esdeveniment on s’hi han reunit més de 400 persones vingudes de tot Catalunya. Els assistents han gaudit dels vins i els caves dels 13 cellers de la ruta, acompanyats d’una proposta gastronòmica de proximitat de la mà de Cal Blay, activitats enoturístiques, música en directe a càrrec del Duet Q i un gran final de festa amb la sessió de la DJ Naara, que va fer ballar a tota la plaça de Viladellops, decorada per l’ocasió.

Després de les edicions celebrades a Torre del Veguer (2018) i Família Torres (2019), l’associació La Carretera del Vi ha escollit el celler Finca Viladellops, situat a Olèrdola, per celebrar l’edició 2022. Com explica la vicepresidenta de la Carretera del Vi, Montse Nicolàs, es tracta de la gran festa enoturística del Penedès vinícola.

El mirador del celler acollia també el showroom de vins i caves dels 13 cellers de La Carretera del Vi. Una gran ocasió per conèixer i tastar els vins més premium dels diferents cellers en un entorn i amb unes vistes privilegiades del Penedès i el Castell d’Olèrdola.

Des de l’Associació de La Carretera de Vi es mostren molt satisfets de l’acollida que ha tingut la 3a edició de la Festa de la Floració, i més després de 2 anys d’aturada. Ja s’està planificant la quarta edició de la Festa de la Floració, que tindrà lloc el dissabte 3 de juny de 2023 al celler Torreblanca, també al municipi d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: