Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cellers de La Carretera del Vi celebren la floració amb els seus vins més emblemàtics

Família Torres acollirà la segona edició de la Festa de la Floració, que comptarà amb una trentena de referències dels tretze cellers de la ruta.

Els amants del vi i de la natura tenen una cita al Penedès el dissabte 8 de juny al vespre per celebrar la floració de la vinya amb els tretze cellers que conformen La Carretera del Vi. És la segona edició de la Festa de la Floració, un acte on el vi i les vinyes seran els protagonistes però on tampoc faltaran la música, la gastronomia i visites al celler. L’amfitrió serà en aquesta ocasió Família Torres, a Pacs del Penedès, que estrenarà un nou espai decorat al seu centre de visites, enmig de la vinya.
Al llarg de tota la vetllada, que començarà a dos quarts de set de la tarda, els assistents tindran l’oportunitat de tastar una trentena de referències de vins i escumosos d’alta gama dels tretze cellers i descobrir varietats, estils i elaboracions diferents que plasmen la riquesa i el paisatge del Penedès i del Garraf. El xef Sergi Millet, del restaurant Mas Rabell de la Família Torres, serà l’encarregat de la proposta gastronòmica. S’oferirà una selecció de platets d’autor amb productes de quilòmetre zero i de proveïdors locals.
A banda de gaudir dels vins i la gastronomia, els assistents a la Festa de la Floració podran visitar el celler de Torres i passejar per les vinyes amb segway. La música anirà a càrrec de la cantant Sabine Van Waesberghe, que amenitzarà la vetllada amb temes d’estil funky i soul, i del DJ John Jacobsen que tancarà la festa a la una de la matinada.
La Carretera del Vi posa a disposició dels assistents un servei d’autocar gratuït des de Barcelona i transfer des de la Font dels Alls de Vilafranca. Les entrades es poden adquirir als cellers de la ruta o a les plataformes Enoturisme Penedès o Time Out.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: