Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Carretera del Vi celebra la segona edició de La Festa de la Floració el 8 de juny

Després de l’èxit de la primera edició, celebrada a Torre del Veguer al maig del 2018, La Carretera del Vi organitza de nou la Festa de la Floració el proper 8 de juny.

Una cita per a gaudir dels vins i caves més premium dels 13 cellers que formen la ruta, maridats amb una proposta gastronòmica de primer nivell, activitats enoturístiques i música en viu.

Seguint la premissa anunciada l’any passat de que la festa seria itinerant i que cada edició se celebraria en un celler diferent de la ruta, enguany el celler de la Família Torres a Pacs del Penedès acollirà l’acte i aprofitarà l’esdeveniment per a inaugurar una nou espai gastronòmic amb zona enjardinada enmig de la vinya, dissenyat per a oferir una experiència enoturística completa als visitants.

Des de dos quarts de set del vespre fins la una de la matinada, els assistents gaudiran d’una gran festa que donarà la benvinguda a una de les èpoques més especials del món vitivinícola: la floració de la vinya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: