Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es va posar fi a dos caps de setmana de futbol base amb el 1er Memorial Pau Pérez

Al llarg de dos caps de setmana la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca ha organitzat aquest torneig en record del Pau Pérez, amb la presència d’alguns equips més destacats del panorama nacional.

Aquest diumenge es posava fi a dos caps de setmana marcats per la celebració del Memorial Pau Pérez, organitzat per la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i que ha comptat amb la participació d’una trentena de clubs i centenars de jugadors i jugadores de futbol de les categories de base.

El primer cap de setmana, dedicat als partits de les categories masculines també va estar destinat al record de la figura de Pau Pérez, amb els torns de parlaments oficials i la visita d’exjugadors de la Fundació, com Alex Moreno, Marc Roca, Rai Marchan i Eric Via, que van sortejar les seves samarretes. També van fer-ho Oscar Sanz i Nico Melamed, que no van poder ser presents a l’acte.

Durant el segon cap de setmana ha estat torn per les categories femenines i també la disputa d’un torneig de futbol inclusiu amb la participació de l’equip de la Fundació.

Des de l’entitat, satisfacció per la resposta dels participants i com s’ha desenvolupat el torneig durant els quatre dies al llarg de dos caps de setmana consecutius, després de dos anys de dificultats que van anar endarrerint la celebració de la primera edició.

A partir d’aquesta primera pedra, la intenció és consolidar el Memorial com un esdeveniment habitual del final de temporada. Un torneig que posa punt i final a l’any esportiu de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: