Dimarts, 30 d'abril de 2024

Jornada sense canvis significatius pel Vilafranca, que no passa de l’empat contra el Badalona

L’equip, avantpenúltim, segueix en descens, a 4 punts de la permanència. Aquest diumenge visitaran el Castelldefels, cuer.

El FC Vilafranca va empatar a 0 contra el Badalona aquest diumenge al Municipal. Resultat que no soluciona la vida als penedesencs, que tot i pujar una posició a la taula, segueixen en descens, a quatre punts de la salvació. El temps s’esgota, i les victòries segueixen sense arribar.

El marcador es va quedar tal i com va començar el partit en un nou matí sense gols al Municipal vilafranquí. El d’aquest diumenge va ser el cinquè 0-0 aquest curs a casa.

El Vilafranca, amb més presència ofensiva que el rival en el primer temps, va tenir les més clares a les botes d’Arnau Cuadras i Adri Toro per partida doble. Una primera part que es va tancar amb la mala notícia de la lesió d’Eric Via.

Al segon temps un Badalona més insistent es trobava amb un rigorós penal al minut 64. Varo, una setmana més guanyant-se el sou, evitava el 0-1 aturant el llençament de Batanero i la jugada del rebot.

En la recta final un Vilafranca bolcat en atac, tampoc va poder trencar la igualada.

El Vilafranca tanca la jornada avantpenúltim, a quatre punts de la salvació. Diumenge visiten el Castelldefels, últim classificat, en un duel crucial per la permanència. Per davant només cinc jornades.