Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat el Premi Sant Jordi ‘Morir-ne disset’ a la Biblioteca Torras i Bages

Sergi Belbel és un autor, director i traductor teatral.

Aquest dimarts, a la Biblioteca Torras i Bages, Òmnium Alt Penedès va organitzar la presentació del Premi Sant Jordi ‘Morir-ne disset’, amb el seu autor, Sergi Belbel, i presentat per la vilafranquina Laia Santís.

El llibre explica el cas d’Ernest Calvo, fill d’una família immigrant vinguda del sud d’Espanya, neix i creix en una ciutat industrial del Vallès Occidental, en la qual s’integra com el més català dels catalans. Mentre va relatant la seva infantesa i la seva joventut es confessa autor d’una sèrie d’assassinats comesos entre el febrer del 81 fins als Jocs Olímpics de Barcelona del 92.

Sergi Belbel és un autor, director i traductor teatral. Va ser director del Teatre Nacional de Catalunya entre el 2006 i el 2013. Moltes de les seves obres s’han estrenat a diversos països d’arreu del mon i ha obtingut, entre d’altres, el Premi Nacional de Literatura Catalana o el Premio Nacional de Literatura Dramática del Ministerio de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: