Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Sàpiens” ha estrenat la seva gira aquest cap de setmana al teatre Cal Bolet de Vilafranca

Es tracta d’una peça escrita Roc Esquius, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada pels actors Enric Cambray i Mireia Portas.

Després de dos mesos a la Sala Flyhard de Barcelona, aquest diumenge a les 7 del vespre el teatre Cal Bolet de Vilafranca va acollir la primera de les funcions de la gira que es farà arreu de Catalunya.

L’obra comença amb dos personatges: el Valentí Puig, conseller de Salut i la Marga Coll, una dona canviarà completament la vida del Valentí. I no pararà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar.

Una de les novetats d’aquesta proposta és que gràcies a un conveni entre la Flyhart i Cal Bolet, just un dia abans de la funció, el dissabte a les 6 de la tarda, es va fer un assaig tècnic obert que va mostrar el treball realitzat per l’equip tècnic i actoral. Era una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d’Amic i que va exhaurir totes les localitats. Durant l’assaig, hi havia els intèrprets i també el Sergio Matamala de Flyhard Produccions que van interactuar amb el públic assistent.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: