Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mans Unides torna a celebra dissabte el sopar de la fam

Enguany el sopar es repartirà en bosses per tal que la gent el prengui a casa, com a mesura encara post pandèmia i donar més garanties als participants.

A les 9 del vespre a la sala Mossèn Vinyeta el grup Mans Unides de Vilafranca prepara aquesta activitat en que sempre es presenta un projecte solidari i es recullen donatius per col·laborar amb l’entitat.

Aquest dissabte es presentarà l’acció de Mans Unides durat la pandèmia i es podrà veure una exposició sobre un tema solidari. Cal inscriure’s prèviament posant-se en contacte amb membres de l’entitat, principalment per que aquest 2022 el sopar se servirà en bosses per prendre a casa. En les actuals condicions s’ha optat per aquest sistema amb la voluntat de donar més garanties als assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: