Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El voluntari de Mans Unides Joan Quintana protagonitza la conferència del Sopar de la fam

El Sopar de la fam és un dels actes principals de la campanya contra la fam de Mans Unides i serveix per recaptar fons per als projectes que té en marxa l’entitat.

En aquesta ocasió, un projecte per facilitar l’accés a l’educació secundària en una zona rural de Namorona, a Madagascar; i un projecte de rehabilitació i ampliació de les habitacions d’un centre de formació professional a Kigaly, Ruanda.

El Sopar de la fam tenia lloc dissabte a la nit a la sala Mossèn Vinyeta i va comptar amb la conferència del voluntari Joan Quintana, qui va explicar la seva estada a Bolívia per conèixer de primera mà alguns dels projectes que desenvolupa Mans Unides en aquell país.

Quintana explicava que una de les coses que més li ha impactat de Bolívia és la violència contra les dones.

Joan Quintana és un dels 5.000 voluntaris i voluntàries del Grup Tercer Món – Mans Unides a l’estat.

La campanya contra la fam continua encara amb una conferència organitzada pels Grups de Diàleg que tindrà lloc el dilluns 24 de febrer a la sala Mossèn Vinyeta, en què Mossèn Joan Soler, rector d’Arenys de Mar i missioner durant anys a Togo, parlarà de ‘La consciència missionera de l’Església’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: