Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté una persona per atemptar contra un agent de l’autoritat

Segons un comunicat municipal, els fets van passar al voltant de les vuit i vint minuts del divendres.

El comunicat relata que un agent de la Policia Local no uniformat anava amb la seva parella pel carrer Germanor i en aquell moment un home que anava conduint una furgoneta es va dirigir a la seva parella proferint paraules en àrab mentre la mirava i feia gestos obscens. L’agent li va recriminar els gestos, al mateix moment que li deia que continués circulant. L’home va parar la furgoneta en mig de la calçada, va baixar i va fer gestos amenaçants cap a l’agent. L’agent va mostrar la seva placa com a policia mentre li tornava a indicar que marxés. L’individu va començar a empènyer l’agent que, veient les intencions de donar-li un cop de puny, el va agafar de les mans i va intentar immobilitzar-lo. En aquell moment de la bossa de l’agent va caure l’arma particular. Es va ajupir per recollir-la, amb l’arma a les mans va intentar neutralitzar els cops i tot seguit va tornar a guardar l’arma a la cintura. L’arma anava desmuntada i no estava en disposició de ser disparada. La parella de l’agent va a alertar la Policia Local que va arribar al lloc i va procedir a la detenció de l’home, de 53 anys i domiciliat a Olèrdola. L’agent va ser atès d’esgarrapades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. L’individu detingut, que va passar a disposició judicial, té diversos antecedents de detenció per trencament de condemna, per robatori i furt d’ús de vehicle a motor, lesions i ara per agressió a un agent de l’autoritat, consta com a investigat en 9 ocasions i té 4 requeriments pendents. Les imatges dels fets que han aparegut a les xarxes socials han estat posades a disposició de la jutgessa que porta la investigació. De manera paralel.la, la Policia Local ha obert una investigació interna per analitzar la situació.

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: