Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté dos lladres a Gelida

Dues agents de la Policia Local van detenir dimarts al matí dos presumptes lladres que havien assaltat una casa a Gelida.

Els fets van succeir dimarts a quarts de 9 del matí, quan les agents van veure saltant la tanca d’una casa a un dels presumptes lladres, després d’una persecució van poder detenir al primer dels implicats. Posteriorment, gràcies a la col·laboració veïnal, van poder localitzar al segon dels responsables que intentava fugir en direcció l’estació de RENFE.

Fetes les corresponents comprovacions, que evidenciaven que els dos individus havien entrat al domicili, es va instruir diligències per robatori amb força a l’interior de l’habitatge i van ser lliurats als Mossos d’Esquadra.

La Policia Local de Gelida ha agraït la col·laboració dels veïns que van ajudar les forces de seguretat i que va permetre la ràpida identificació i intervenció dels agents locals. Així mateix, conjuntament amb l’ajuntament adverteixen a la ciutadania de la importància de la prevenció davant dels robatoris i la necessitat d’avisar a la policia quan es veu alguna cosa fora del normal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: