Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cs proposa que l’Ajuntament incorpori bizum pel pagament per a fer les gestions municipals

Així ho demana una moció presentada per Cs i que es debatrà en el proper plenari.

El regidor Eladio García ha explicat que tenint en compte que s’han generalitzat mètodes de pagament més senzills i sense costos associats que la tradicional domiciliació bancària, la transferència o el pagament amb targeta, aquesta digitalització s’ha de reflectir també en els sistemes que els contribuents tenen per relacionar-se amb l’ajuntament. El portaveu de la formació liberal ha destacat que la plataforma bizum és un mitjà estès, no crea costos per als usuaris i és un servei ofert per canals bancaris i, per tant, protegit pels seus sistemes de seguretat.

C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: