Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CS reclama que l’Escola de Música es converteixi també en Conservatori de Grau Professional

CS presentarà la moció en el Ple ordinari d’aquest dimarts.

El regidor de Ciutadans a Vilafranca, Eladio García, proposa en una moció que l’Ajuntament es comprometi a sol·licitar al Departament d’Educació que l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet es converteixi també en Conservatori de Grau Professional. Garcia recorda que les escoles municipals de música imparteixen ensenyaments d’iniciació, formació i pràctica artística que no és reglada, però també s’hi pot preparar per a accedir als estudis de Grau Professional que permeten accedir al Títol Superior. Per al portaveu dels liberals en el municipi, disposar d’un Conservatori facilitaria que molts estudiants de la comarca prenguessin aquesta opció perquè aquells alumnes que s’inclinen per aquests estudis veuen reduïda la càrrega lectiva de l’ensenyament general en quedar-los convalidades assignatures per a facilitar la simultaneïtat de tots dos ensenyaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: