Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès ha presentat el recull de relats Dones Singulars

L’acte ha tingut lloc aquest dimarts, 8 de març, a l’Auditori del Vinseum.

Òmnium Alt Penedès ha creat la mostra Dones Singulars amb l’objectiu de reconèixer a través d’un relat literari el valor d’aquelles dones de la comarca que han dut a terme activitats rellevants, i fer-les visibles perquè han estat protagonistes de fets notables, de forma anònima i altruista, però que no han rebut el reconeixement oportú.
L’objectiu d’aquesta mostra literària també ha estat el de fomentar l’escriptura i la lectura. L’acte comptava amb l’actuació musical de Noemí Martínez a la veu, Xell Montserrat al piano i les narracions de Maria Rodríguez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: