Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor de Puigdàlber, Josep Pimentel, presenta la seva primera novel·la, ‘La Maleta’

Pimentel ha publicat aquesta primera novel.la després d’haver editat els anys 2014, 2016 i 2019 tres llibres d’història.

La presentació del treball s’ha dut a terme a l’Escorxador amb l’acompanyament del també escriptor, David Monteagudo i de l’historiador, Pep Garcia. A ‘La Maleta’, Josep Pimentel parla, a través del seu protagonista, de diferents episodis històrics viscuts abans i durant la Guerra Civil com ara la Barcelona revolucionària del 1936, l’exili o el front d’AragóL’escriptor de Puigdàlber arriba amb ‘La Maleta’ a la seva quarta publicació. Els tres treballs històrics previs van ser el 2014 ‘Barricada. Barcelona, una historia revolucionaria’, el 2016 ‘Voces críticas ilustradas’ i el 2019 ‘Refugiats, una història de l’exili de 1939’.La seva novel.la s’ha presentat, abans que a Vilafranca, a diferents ciutats del país, entre les que s’inclou Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: