Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La D.O. CAVA aconsegueix un nou rècord històric l’any 2021 amb 252 milions d’ampolles

Segons un comunicat de la DO Cava, malgrat les dificultats econòmiques del 2021, el cava demostra la seva resiliència i creix un 17,3% , aconseguint un volum d’expedicions rècord.

El 71% de les seves vendes van dirigides als mercats internacionals. L’aposta de la D.O. per l’ecologia, la sostenibilitat i els caves de major valor amb llargues criances obtenen uns creixements sense precedents. Així els caves ecològics creixen 65% i els de Guarda Superior, amb més de divuit mesos de criança, un 104%. El president de la D.O. Javier Pagés, ha donat a conèixer avui en sessió plenària les xifres amb les quals el cava ha tancat l’any 2021. El mercat exterior va viure un augment de l’11,3%. Els països que integren la Unió Europea tenen creixement del 3,1%, i els països tercers continuen creixent amb un 30,4%. El mercat d’Alemanya manté la seva posició com a principal país de consum, seguit dels Estats Units i Bèlgica. I la comercialització del mercat interior creix un 19%, arribant als 68’7 milions d’ampolles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: