Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els cellers d’AECAVA s’ompliran de literatura per Sant Jordi

Els cellers d’AECAVA s’ompliran de literatura per Sant Jordi

24 escriptors presentaran les seves novetats literàries a 24 cellers elaboradors de cava. Les presentacions aniran acompanyades amb activitats enoturístiques de qualitat.

El diumenge 24 d’abril se celebrarà la segona edició d’una iniciativa singular com és ‘Sant Jordi als cellers’, impulsada per l’Associació d’Elaboradors de Cava AECAVA. 24 cellers ubicats al Penedès i a Alella festejaran el dia de la rosa i el llibre d’una manera diferent, obrint les seves portes a lectors i escriptors de renom amb activitats vinculades a la literatura.
Així, fins a 24 escriptors destacats de les lletres catalanes formen part del cartell, com ara Eva Baltasar, Joan-Lluís Lluís, Carla Zaplana, Carlota Gurt, Roser Capdevila, Melcior Comes, Jordi Llavina, Oriol Broggi, Biel Mesquida, Núria Bendicho, Lluís Calvo, Andreu Gomila, Montser Barderi o Laura Gost.
Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes. Les llibreries L’Odissea, La Cultural i la llibreria Jepi tindran llibres a la venda a tots els cellers i els escriptors signaran exemplars a qui ho vulgui.
A més de les presentacions, cada activitat anirà complementada per una proposta enoturística de qualitat: tastos de caves, visites als cellers, maridatges de caves amb formatges, xocolatades, activitats infantils i aperitius i brunchs gastronòmics entre vinyes, entre d’altres.
Totes les activitats seran de petit format, a l’aire lliure i amb places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o omplint el formulari de reserves que es troba a la web www.santjordialscellers.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: