Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cellers penedesencs elaboradors de cava acolliran presentacions de llibres per Sant Jordi

A més de les presentacions de llibres, es proposen un seguit d’activitats complementàries. Cada celler ha preparat tastos de caves, visites, maridatges amb xocolates i formatges o activitats infantils

Aecava, l’Associació d’Elaboradors de Cava, i quinze editorials, proposen per a aquest Sant Jordi una iniciativa singular: Sant Jordi als cellers. El cap de setmana del 24 i 25 d’abril, vint-i-sis cellers ubicats al Penedès, Tarragona i Alella celebraran el dia de la rosa i el llibre obrint les seves portes amb activitats vinculades a la literatura. Noms destacats de la literatura catalana formen el cartell de la iniciativa: Eva Baltasar, Jordi Cabré, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Llavina, David Nel·lo, Marta Orriols, Eva Piquer o Vicenç Villatoro són alguns dels trenta escriptors que visitaran els cellers. Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes i signaran exemplars dels seus llibres. A més de les presentacions de llibres, es proposen un seguit d’activitats complementàries. Cada celler ha preparat tastos de caves, visites, maridatges amb xocolates i formatges, activitats infantils, aperitius i vermuts entre vinyes. Les activitats, que compliran totes les mesures sanitàries contra la Covid-19, seran a l’aire lliure i amb places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o a través del formulari de reserves que apareix a la web www.santjordialscellers.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: