Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cellers elaboradors de Cava acolliran per Sant Jordi presentacions de llibres

Cellers elaboradors de Cava acolliran per Sant Jordi presentacions de llibres

26 cellers elaboradors de cava obriran les seves portes a 31 escriptors. Les presentacions de llibres aniran acompanyades amb tastos, visites als cellers i activitats per grans i petits.

AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava, i quinze editorials, proposen per a aquest Sant Jordi una iniciativa singular sota el nom de ‘Sant Jordi als cellers’. El cap de setmana del 24 i 25 d’abril, vint-i-sis cellers ubicats al Penedès, Tarragona i Alella celebraran el dia de la rosa i el llibre obrint les seves portes amb activitats vinculades a la literatura.

Noms destacats de la literatura catalana com Eva Baltasar, Jordi Cabré, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Llavina, David Nel·lo, Marta Orriols, Eva Piquer o Vicenç Villatoro són alguns dels trenta escriptors que visitaran els cellers. Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes i signaran exemplars dels seus llibres.

A més de les presentacions de llibres, es proposen un seguit d’activitats complementàries. Cada celler ha preparat tastos de caves, visites, maridatges amb xocolates i formatges, activitats infantils, aperitius i vermuts entre vinyes. Les activitats, que compliran totes les mesures sanitàries contra la Covid-19, seran a l’aire lliure i amb places limitades.

Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o través del formulari de reserves que apareix a la web www.santjordialscellers.com.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: