Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Junqueras ha presentat a Vilafranca el llibre ‘Contra l’adversitat’

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya conversava dimecres a l’auditori del Vinseum amb la periodista Monica Hernàndez i el portaveu i candidat a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Sàbat.

Junqueras va fer una crida a fer front a les adversitats. També va fer defensa de l’estat del benestar com a garantia dels drets de la ciutadania i de la igualtat d’oportunitats i va posar en valor el teixit econòmic i la importància dels sectors agroalimentaris, la pagesia de quilometre zero i la restauració lligada al territori com a pilars del Penedès i del país. A la conversa amb la periodista Mònica Hernández va plantejar un horitzó cap a la independència, assenyalant que cal aprendre dels errors i dels aprenentatges per afrontar el proper embat, apuntant la necessitat de sumar més ajuntaments compromesos, agents socials i econòmics i una majoria molt més àmplia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: