Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aplec de la muntanya de Sant Pau s’ha celebrat fent efectiu el relleu a l’administració

Aquest diumenge tenia lloc una nova edició del tradicional aplec de la muntanya de Sant Pau de Vilafranca, una celebració amb 600 anys d’història.

En aquesta ocasió, i després d’un any 2021 en blanc per la situació sanitària, la celebració era especial: es feia efectiu el relleu a l’administració de l’ermita.

Joan Anton Sadurní passava el testimoni després de gairebé 50 anys com a administrador amb altres persones com Rosa M. Martorell a la tresoreria.

Ara agafen les regnes de l’administració Robert Ferrando, Miquel Sendra i Joaquim Bages, amb altres persones que els ajudaran amb l’objectiu de posar en valor i dinamitzar un patrimoni com la muntanya de Sant Pau i la seva ermita.

L’aplec d’aquest diumenge va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Ricard Rafecas, qui va manifestar el seu agraïment als anteriors administradors i als nous que prenen el relleu.

La matinal de diumenge va comptar amb diverses activitats com una caminada popular fins a l’ermita, la celebració eucarística presidida per Mossèn Xavier Aymerich i acte de reconeixement als antics administradors.

També es va fer una audició de cant coral amb Kandenit, sota la direcció de Cristina Koch i la jornada va concloure amb l’actuació de l’Esbart Rocasagna de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: