Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els premis VOC, d’Òmnium, tornen aquest mes de febrer a Vilafranca

Els premis VOC, d’Òmnium, tornen aquest mes de febrer a Vilafranca

Les sessions es faran de manera presencial en diverses sales, entre elles la Zazie de Vilafranca, i també en línia a la plataforma Filmin.

La 6a edició dels Premis i Mostra VOC –Versió Original en Català-, que organitza Òmnium Cultural, arrencarà el dijous 3 de febrer amb un acte inaugural a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita i passarà per prop d’una setantena de sales dels Països Catalans fins al 28 de febrer. La Mostra estarà adaptada novament al context pandèmic i es podrà gaudir en doble format, presencial i també online. D’una banda, els curtmetratges seleccionats es projectaran en més de 100 sessions presencials a sales d’arreu dels Països Catalans. De l’altra, també estaran disponibles a Filmin, la plataforma de distribució de cinema en línia. Enguany, el VOC tindrà 12 curtmetratges finalistes, 8 de ficció i 4 documentals, seleccionats d’entre un total de 105. La clausura serà durant el mes de març a Barcelona i comptarà amb una jornada de treball amb tots els finalistes, en què també es farà l’entrega de premis.

La Sala Zazie del Casal de Vilafranca acollirà les dues sessions els dijous 17 i 24 de febrer a les 6 de la tarda. Les entrades per a la Mostra presencial són gratuïtes i es poden aconseguir a través de la pàgina web voc.cat, des d’on també es canalitzaran totes les votacions. Les persones que reservin entrada rebran un enllaç per votar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: