Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca viatja a Figueres en busca d’una preuada victòria

El Vilafranca buscarà la primera victòria de l’any 2022 al camp del Figueres, per tal de trencar la ratxa de quatre partits sense guanyar

Després de l’empat contra el Vilassar, toca mirar endavant i posar el focus en el partit de diumenge a Vilatenim. El Figueres, actual 12è classificat, amb 20 punts rebrà la visita d’un Vilafranca que en el partit de dimecres va donar motius per l’esperança. Unes bones sensacions que caldrà refermar amb una victòria.

Dimecres, empat a 0 a casa, un resultat que suposa el quart partit consecutiu sense guanyar, una anomalia al tractar-se d’un equip com el Vilafranca. Un partit en què es va poder observar una millora en l’aspecte defensiu, però encara amb problemes de cara al gol, assignatura pendent per l’equip aquesta temporada. El Vilafranca és ara mateix el 5è equip que menys gols fa del grup 5 de Tercera.

El rival d’aquesta setmana ve encadenant dues derrotes consecutives contra Castelldefels i Vilassar, després de començar l’any amb victòria davant el Sants. El Figueres: un rival perillós, que ja va assaltar el Municipal en la seva visita el mes d’octubre en la 5a jornada, imposant-se per 0-1.

De cara al partit de diumenge, a les 16:30h, i en directe per Ràdio Vilafranca, tots els jugadors disponibles per l’entrenador Ivan Moreno, que en el partit de dimecres ja va poder comptar amb Toni Cunill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: