Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Aragonès ha visitat Gelida per interessar-se sobre el projecte Agroparc Penedès

El president de la Generalitat ha fet aquest matí de divendres una visita institucional al municipi de Gelida, acompanyat del delegat del Govern al Penedès, David Alquézar.

Desprès de fer una visita institucional a l’Ajuntament, posteriorment el president Aragonès s’ha desplaçat a Can Mata on s’ha reunit amb part de l’equip directiu del grup Ametller Origen, encapçalat pel conseller delegat de l’empresa, Josep Ametller, per conèixer el projecte de clúster agroalimentari Agroparc Penedès. El president no ha fet declaracions als mitjans de comunicació.

El projecte preveu una inversió de 180M€, amb la participació de diverses empreses, generant 3.100 llocs de treball. Afecta 258 hectàrees, la gran majoria de Gelida però també del municipi de Sant Llorenç d’Hortons. Una desena de persones de la plataforma ciutadana StopAgroparc han rebut al president amb pancartes de protesta. La plataforma ha presentat a principis de gener unes al·legacions a les modificacions del planejament urbanístic de Gelida per frenar el projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: