Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Informació sobre subvencions per a empreses qe contractin persones joves

Informació sobre subvencions per a empreses qe contractin persones joves

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses, informa d’aquesta subvencions.

Les subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya són per empreses i cooperatives de treball associat que contractin joves en situació d’atur mitjançant un contracte en pràctiques o un contracte a jornada completa d’1 any de durada.

Les persones contractades hauran de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites als programa de Garantia Juvenil de la Generalitat i també a l’INEM com a ‘demandant d’ocupació no ocupat’.

El Consell Comarcal, com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn i com a Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació, a través del seu Referent d’Ocupació Juvenil informarà i donarà suport en la gestió a les empreses de la comarca interessades a optar a aquesta línia de subvencions.

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el 31 de març, i els contractes es poden signar fins al 28 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: