Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol que es conservin els elements patrimonials del subsòl de cellers al Molí d’en Rovira

Esquerra Republicana de Catalunya presentarà un seguit d’al·legacions al PMU del Molí d’en Rovira que hi ha ara a exposició pública, el sector Cointreau- Codorniu.

Reclamen que es faci un estudi sobre la conservació dels elements patrimonials que es poden trobar en el subsòl de moltes de les naus industrials del sector. Els republicans recorden que sota les naus s’hi troben grans tresors arquitectònics vinculats amb el món del cava que és necessari preservar. Des d’ERC esperen receptivitat per part del govern municipal a les seves demandes

Entre les reclamacions d’ERC destaca, per exemple, la conservació del subsòl de l’edifici que ocupa la seu dels Falcons on hi ha diversos elements de rellevància històrica. 

Per altra banda, la formació independentista també demanarà si la sortida d’emergència de RENFE del carrer del Comerç pot variar la seva actual configuració i, si no és possible fer-ho, reclamarà un canvi en el projecte d’obres per evitar que el nou vial urbanitzat faci una corva en aquest punt que desvirtuï el seu traçat. El partit desconeix si el govern municipal ha demanat si és factible o no aquesta modificació de la sortida d’emergència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: