Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El patrimoni de l’aigua i el turisme del vi centrarà una nova tertúlia organitzada per el Cepvi

El patrimoni de l’aigua i el turisme del vi centrarà una nova tertúlia organitzada per el Cepvi

L’aigua com a reclam per a l’enoturisme serà un dels temes del debat conduït per la paisatgista i presidenta del CEPvi, Soazig Darnay el 8 de febrer a les 7 de la tarda a l’Escola d’Enoturisme.

La presentació anirà a càrrec de l’arquitecta Rosa Escala sota el títol L’aigua a l’origen del patrimoni. Després de la presentació, la taula rodona se centrarà en les experiències concretes de l’hotel rural El Molí Blanc, l’Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient del Garraf, el celler Raventós i Blanc i el desenvolupament del projecte del Camí del Riu.

Les conclusions d’aquesta tertúlia, juntament amb les de la tertúlia sobre L’aigua com a font de riquesa paisatgística que va tenir lloc el passat mes de novembre, es recolliran al Congrés d’Art i Paisatge que el CEPvi organitza els dies 31 de març i 1 d’abril a Vilafranca.

L’objectiu de les tertúlies intercongressuals del CEPvi és analitzar i buscar solucions per als problemes reals dels professionals que treballen estretament vinculats al paisatge i la indústria vitivinícola. La tertúlia és oberta al públic i forma part del programa curricular de l’Escola
d’Enoturisme de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: